Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul topit si am amestecat pana am obtinut o pasta pe care am intins-o intr-o forma de copt si am inaltat un pic marginile. Am dat la frigider si m-am apucat de pregatit crema.
Crema de branza, cu smantana, zaharul, semintele de vanilie si ouale le-am mixat pana am obtinut o crema fina si spumoasa.Am scos de la frigider forma cu aluat si am turnat peste el crema fina. Am copt la foc mediu cam 40 min. Cand a inceput sa se umfle un pic, am scos de la cuptor si am lasat sa se raceasca putin.
Fructele le-am strecurat putin de zeama si le-am presarat apoi peste tarta.
Ciocolata topita cu smantana lichida, am turnat-o peste fructe, iar zeama lasata de la fructe am turnat-o peste tarta. Am obtinut astfel o combinatie frumoasa de culori.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii