Intr-un vas termorezistent punem fructele, le amestecam cu indulcitorul, cu zeama de lamaie si le lasam o jumatate de ora, dupa care le punem pe foc mic pana se ingroasa putin siropul.
Faramitam biscuiti.
Topim untul.
Lasam sa se racoreasca untul si il amestecam cu biscuitii sfarmati.
Intr-o tava de tort, cu pereti detasabili, intindem uniform biscuiti si presam bine. Pe marginea tavii, de jur imprejur, asezam cei 15 biscuiti cu cacao, cu fata decorata in spre exterior. Dam blatul la congelator, pentru cel putin o ora.
Batem frisca pana se intareste.
Mixam bine mascarpone, impreuna cu zaharul pudra. Turnam peste ea frisca batuta si amestecam usor, pana la omogenizare.
Topim gelatina conform instructiunilor de pe pachet si amestecam jumatate din ea cu visinile si capsunile, iar cealalta jumatate cu crema de branza. Scoatem forma de tort de la congelator si turnam peste blat, crema de branza pe care am amestecat-o cu frisca si gelatina. Nivelam bine si scuturam putin tava pentru uniformizare.
Dam la congelator pentru inca, cel putin o ora. Scoatem si turnam deasupra fructele, in care am pus gelatina.
Dam la frigider pentru minim 5 ore. Dupa aceasta perioada scoatem partea detasabila a formei si feliem dupa dorinta si numar de consumatori.
Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii