Pasul 1
Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt. Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile ( Ø 23 cm) si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.
Pasul 2
Intr-un castron incapator puneti crema de branza,zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie(puteti folosi o lingurita extract de vanilie) si mixati 1-2 minute. Adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce obtineti un amestec omogen. Puneti crema de branza peste baza de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.
Pasul 3
Taiati capsunele in felii subtiri si acoperiti cheesecake-ul complet. Eu am acoperit cu putin jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet. Puneti la frigider peste noapte.
Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.
POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii