Cheesecake cu fructe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu fructe

Ingrediente

  • 200g biscuiti
  • 50g nuci prajite
  • -50g migdale
  • -150g unt
  • -500g branza de vaci
  • -3 dl de fisca lichida
  • -100d zahar
  • -10g gelatina
  • -vanilie,
  • -fructe:pirsici,prune,zmeura,mure,capsuni,struguri,etc

Mod de preparare

Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic ,varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine.

Varsati compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda de preferinta detasabila(bordul),e diametru 20,presati compozitia pe fudul tavii si pe borduri.

Inmuiati gelatina intr-un vas cu apa rece. Intr-o craticioara puneti 100ml apa cu zaharul, vanilia, fierbeti, adaugati gelatina stoarsa, amestecati si stingeti focul.

Dupa racire filtrati acest sirop si adaugati branza de vaci, frisca batuta bine, amestecati cu atentie, turnati compozitia peste biscuiti.

Se introduce in frigider pt 6 ore,ornati cu fructele, spalate si uscate. Pt a evita ca fructele sa-si schimbe culoarea, puteti adauga peste ele un pliculet de gelatina (urmand instructiunile scrise pe pliculet).

Puteti pregati tortul seara pt a2-a zi, iar fructele le adaugati prima de al servii. :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise