Cheesecake cu mascarpone si portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu mascarpone si portocale

Ingrediente

  • Avem nevoie de urmatoarele ingrediente
  • •220 grame biscuiti digestivi
  • •100 gr. unt topit
  • •250 gr. mascarpone
  • •500 gr. crema de branza/ eu am folosit branza de vaci
  • •2 oua intregi + 2 galbenusuri
  • •coaja de la o portocale si o lamaie
  • •sucul de la o portocala si o lamaie
  • •175 gr. zahar
  • •4 ling. faina
  • Pentru decor:
  • •felii de portocala
  • •zahar pudra

Mod de preparare

- pasul1: biscuitii se sfarma si se amesteca cu untul topit, dupa care se aseaza intr-o forma rotunda(23 cm)tapetata cu foaie pergament.

-pasul2: se combina toate ingredientele (branza de vaci se amesteca cu branza mascarpone, se adauga sucul de portocale si de lamaie, coaja rasa de portocale/lamaie, ouale, zaharul iar la final faiana).

- pasul3:amestecul de branza se adauga peste crusta de biscuiti si se da la cuptorul incins in prealabil pentru 35 min.

Dupa ce s-a copt, se stinge focul si se lasa prajitura inauntru pana se raceste complet;cand e racita se scoate din forma si se decoreaza cu zahar pudra si felii de portocala sau cine doreste cu frisca batuta, capsuni etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise