1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.
3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.
4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.
5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.
6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.
7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.
S-aveti pofta!
Nota!
Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.
Puteti inlocui cu biscuiti digestivi.
Uleiul de palmier poate fi inlocuit cu unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii