Se coace simplu 10 minute.
Blat
- Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit;
- Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm);
- Se coace simplu 10 minute;
Cheesecake
- Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează;
- Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză;
- Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine;
- Apoi adăugați făina treptat, și mixați până este incorporată complet;
- Coaceți cheesecakeul la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii;
- Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura;
Ganache de ciocolată
- Topiți ciocolata pe baie de aburi;
- Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează;
- Trebuie să capete o textură fină și lucioasă;
- Decorați cheesecakeul răcit;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii