Blatul
Biscuitii se pun intr-o punga legata bine si se sfarama cu sucitorul pana se fac pesmet.
Separat se pune untul la topit si cand e lichid se adauga biscuitii, se amesteca bine (daca e prea uscat mai punem unt) si punem in forma de yena unsa cu unt - se asaza cu mana.
Crema
Branza de vaci (eu cumpar din piata) se pune la robot sau blender se adauga toate ingredientele de mai sus si daca inca nu e o pasta destul de lichida mai adaugam lapte.
Se pune pasta peste blat si se da la copt ptr cca 50 min. Trebuie sa fie rumena pe margini si moale in mijloc. Daca o coacem prea tare s-ar putea sa devina fainoasa. Se lasa la rece cca 5 ore, ea se intareste foarte bine.
Ornam cu frisca si fructe de sezon.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii