Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se bat foarte bine cu mixarul pana se tripleaza(nu dureaza mult)
Se adauga zeama de lamaie si apa fiarta ,faina amestecata cu praful de copt,coaja rasa de lamaie si la sfarsit uleiul cate o lingura
Se imparte coca in 2 castroane si una se coloreaza cu cacao si se pune rom
Se tapeteaza o tava de cozonac cu ulei ,pesmet si faina si se toarna cu lingura alternativ:1 lingura coca alba,una coca maro si cand ajungeti la capatul tavii incepeti stratul al doilea cu cealalta culoare, astfel ca sa alterneze culoarea maro si culoarea alba.
Se coace in cuptorul bine incins la foc potrivit in cca 45-50 min
Este foarte usor si delicios!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii