Este cea mai simpla si rapida metoda de conservare a rosiilor cherry si nu numai.
Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun in borcane,deasupra cate 1lingurita cu sare mare(de muraturi),se umplu borcanele cu apa;este important ca rosiile sa fie cuprinse in totalitate cu apa,se infileteaza bine capacele apoi se fierb timp de 1h.
Se scot borcanele,se pun in patura sa se raceasca,apoi se depoziteaza la camara.
Iarna la folosire,se scurg rosiile,se decojesc foarte usor apoi se adauga unde este nevoie
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii