autor:

Gabrielaolteanu

» » Dulciuri diverse

Chessecake cu dulceata de zmeura

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2011

Ingrediente
150g biscuiti (eu am folosit petit beure), 150 g unt, 500g branza de vaci, 1 cutie mascarpone, 1 cutie philadelphia, 4 oua, 1 cana de zahar, arome (coaja de lamaie, zahar vanilat, esenta vanilie)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Primul pas a fost sa las sa scurga foarte foarte bine branza de vaci.Cand s-a scurs bine am trecut la pasul doi si anume zdrobitul biscuitilor (eu i-am bagat la robotel).Am topit untul, l-am pus peste biscuiti si am asezat conpozitia in tava.Eu am avut o tava dreptunghiulara cea rotunda fiind plecata.Am intins bine biscuitii in tava sa nu fie foarte gros blatul.L-am bagat la cuptorul incalzit pentru 10 minute la 180 de grade.
''Crema'' am facut-o din amestecul de branzeturi si zaharul ( sa aiba timp sa se topeasca) peste care am adaugat rand pe rand cele patru oua.Am amestecat foarte bine dupa fiecare ou (fie ca folosim mixerul fie lingura) pana s-a topit zaharul.Pentru a nu ne complica viata putem folosi zahar pudra.La sfarsit am pus aromele si putina dulceata si am dat la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.Nu am scos-o din cuptor pana nu s-a racit ca sa nu crape.Pozele mele nu sunt foarte reusite pentru ca le-am facut inainte sa se raceasca forte bine.Ea teoretic se lasa la rece peste noapte dar....unii nu pot rezista.Am ornat cu dulceata de zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Chessecake cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dovleac copt (dublete, bostan sau ludau)

Dovleac copt (dublete, bostan sau ludau)

Pentru aceasta, se taie (cu mult efort) un dovleac in felii potrivite, se pune la cuptorul incins

25 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu portocala

Chec cu portocala

Intr-un bol se freaca bine untul cu zaharul se mixeaza pina devine o crema se adauga treptat ouale

14 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150g biscuiti (eu am folosit petit beure)
  • 150 g unt
  • 500g branza de vaci
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie philadelphia
  • 4 oua
  • 1 cana de zahar
  • arome (coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • esenta vanilie)

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

2 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Bezele