Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de tocat.
Aceasta compozitie se amesteca bine cu oul,usturoiul batut,marar(dupa gust),sare(dupa gust) si piper(dupa gust).
Din aceasta compozitie, se fac cca 35 chiftele;se dau prin faina,oua (cele 2 pt. pane),batute bine cu putina sare si piper,pesmet.Se prajesc.
Se servesc fierbinti cu diferite sosuri si garnituri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii