Autor:
husni (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 mai 2009
Ingrediente
500 g carne de vita, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet, sare, condimente(piper,ienibahar su cardamom,macinate)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea,cu ceapa si patrunjelul, se dau prin masina de tocat; apoi se mesteca;se pune pesmetul;de potriveste de sare si condimente,se mesteca f bine.
Se pune compozitia intr-o tava, neunsa(de preferat rotunda);se intinde cu mina,uniform;se portioneaza,cu degetele;eu am portionat cantitatea asta(500 g carne) in 8 bucati;pe bucatile, portionate, se pun felii de rosii.
Se da la cuptor;Dupa ce totul, fierbe,se lasa cca30 minute.
Se serveste cu cartofi pai si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftea in stil arab" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
costy1969 (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
foarte buna si sanatoasa.felicitari.
husni (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Si-n general,draga Silvia Varadi,usor de facut/
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 august 2009
Mie imi place tare mult mancarea Arabeasca.Astept retete noi.
husni , 13 iulie 2009
Si e f simpla,flori de piatra !Cu niste cartofi prajiti,o bunatate !
flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Si aceasta reteta imi place!