Ingrediente
1kg carne de porc (fleica),, , 1 cartof,, , 2-3 felii de franzela,, , 1 ceapa,, , 5-6 catei usturoi,, , 2 oua,, , sare,, , piper,, , boia ardei dulce,, , 100g faina.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Carnea se taie cubulete, se curata si se taie ceapa, franzela se pune la inmuiat intr-un bol cu apa. Dupa ce s-a inmuiat bine se stoarce de apa carnea, ceapa si franzela se trec prin masina de tocat, cartoful se curata apoi se razuieste pe partea deasa a razatoarei, dupa care se stoarce bine de amidon se curata usturoiul si se trce prin presa de usturoi. Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine se adauga cele doua oua si condimentele se amesteca din nou, chiftele se tavalesc prin faina si se vor prajii in ulei. Se servesc calde cu diferite garnituri.Pofta buna.