autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive

Chiftele

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Ingrediente
-2,500 kg carne de porc tocata, -2 cepe, -1 capatana de usturoi, -1 legatura de marar, -1 legatura de patrunjel, -3 oua, -2 cartofi mari, -faina, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 cartofi mari, fierti, pisati ca pentru piure si am amestecat bine. Am format cu mana chiftelute plate pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei bine incins. Noi le-am servit facute sandwich intre doua felii de paine de secara unse cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Meatballs cu oua sau Chiftele umplute cu oua

Meatballs cu oua sau Chiftele umplute cu oua

Tocam carnea si o amestecam intr-un bol. Intr-o tigaie calim ceapa in ulei cca.1 minut, dupa care

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun
Chiftele din soia în crustă de susan

Chiftele din soia în crustă de susan

Pentru că mulți dintre voi țineți post, mai ales în această perioadă, m-am gândit

4 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ingrid Stefania Coman , 16 martie 2015

    uau

  • Fara foto

    Ramona Cobzaru , 07 februarie 2015

    ms de reteta

  • Fara foto

    Dan Puf , 24 decembrie 2014

    ceapa in chiftelute ? zau asa ?

    • Fara foto

      Popa Mihaela Maria , 31 mai 2014

      ms de retata

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte bune, atat calde cat si reci.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • -2,500 kg carne de porc tocata
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3 oua
  • -2 cartofi mari
  • -faina
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

14 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

16 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune, atat calde cat si reci.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de miel