autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive

Chiftele

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2010

Ingrediente
-2,500 kg carne de porc tocata, -2 cepe, -1 capatana de usturoi, -1 legatura de marar, -1 legatura de patrunjel, -3 oua, -2 cartofi mari, -faina, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 cartofi mari, fierti, pisati ca pentru piure si am amestecat bine. Am format cu mana chiftelute plate pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei bine incins. Noi le-am servit facute sandwich intre doua felii de paine de secara unse cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele cu orez

Chiftele cu orez

Se fierb cartofii in coaja, se scurge apa in care au fiert, se curata de coaja si se dau pe razatoarea

42 voturi    20 comentarii
3h 10 min
Retete vegetariene
Chiftele marinate ca la mama

Chiftele marinate ca la mama

Mancare ce ne aduce aminte de bunica, de mama. Ele faceau aceasta mancare care ne placea foarte

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ingrid Stefania Coman , 16 martie 2015

    uau

  • Fara foto

    Ramona Cobzaru , 07 februarie 2015

    ms de reteta

  • Fara foto

    Dan Puf , 24 decembrie 2014

    ceapa in chiftelute ? zau asa ?

    • Fara foto

      Popa Mihaela Maria , 31 mai 2014

      ms de retata

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte bune, atat calde cat si reci.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • -2,500 kg carne de porc tocata
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3 oua
  • -2 cartofi mari
  • -faina
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

15 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bune, atat calde cat si reci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de carne cu dovlecei si vinete