Carnea tocata se framanta cu ouale intregi,cu usturoiul pisat,verdeata tocata marunt si cu cate un praf de sare si piper.Cu mana uda se formeaza chiftelele,in forma dorita.Acestea se dau prin faina si apoi se prajesc in uleiul incins.Se pot servi cu felurite garnituri sosuri si salate ori cartofi fierti sau prajiti,orez,etc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii