Ingrediente
1 kg carne tocata (de preferat amestec porc cu vita)2 oua,o capatana usturoi,faina,ulei ,o legatura de patrunjel,una de marar,sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
68 voturi
Ingrediente
1 kg carne tocata (de preferat amestec porc cu vita)2 oua,o capatana usturoi,faina,ulei ,o legatura de patrunjel,una de marar,sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
68 voturi
Cristina Lugojeanu , 25 mai 2013
Pofta buna!
Florea Bighei , 25 mai 2013
M-am oprit la chiftelute clasice, vad eu ce o sa iasa, dar nu poate fi ceva rau.
DanArabul Ot , 18 mai 2013
chiftelutte si garnitura de cartofi taranesti , salata de rosii si castraveti.
Redusa
45 min
68 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
Foarte bune! Uneori cand imi permite timpul, le tavalesc prin susan, sunt delicioase!~
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013
Foarte bune! Uneori cand imi permite timpul, le tavalesc prin susan, sunt delicioase!~
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012
Foarte bune !
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
O bunatate !
ila , 29 aprilie 2010
eu pun si un borcan de ciuperci si vreo 3 cepe .... un deliciu
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
O bunatate...
maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Foarte bune.................chiar astazi vreau sa fac si eu.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
Apetisante.
cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009
Eu mai adaug in compozitie paine inmuiata in apa sau pesmet si nu le mai dau prin faina.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009
Delicioase si arata minunat...Eu mai adaug putin cartof,morcov si paine inmuiata in lapte sau in apa...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009
Sunt bune rau dupa cum arata
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Arata bine chiftelutele, Ionela!
gheorghiu livia , 29 august 2009
Chiftelele sunt la fel de gustoase si mai sanatoase daca dupa ce s-a omogenizat compozitia adaugam faina si o lingura de ulei, amestecam si lasam sa se odihneasca o ora si dupa aceea le prajim. De asemenea, daca adaugam si legume date pe razatoarea mica ghiftelele vor avea un gust deosebit. Incercati si va veti convinge.