Pt inceput soia se pune la inmuiat in apa calduta timp de o ora, iar intre timp curatam cartofi si usturoiul.
Cartofi ii dam prin razatoarea mica dupa care ii scurgem, ii punem intr-un bol, peste care punem soia scursa de apa bine, apoi ouale, ustoroiul, sare, piper, boia, ierburile si amestecam bine, apoi adaugam faina cam aproximativ 3-4 lg de faina si punem si 5 lg de ulei in compozitie, amestecam totul bine apoi punem pesmetul pana devine o compozitie usor de modelat.
Se formeaza chiftelele si se pun la prajit in uleiul incins, se prajesc pe ambele parti, iar apoi se scot pe o farfurie unde am pus servetel de hartie ca sa absoarba uleiul.
Se servesc calde sau reci, oricum sunt bune!
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii