Se curăță și se fierb cartofii ca pentru piure. Se scurg și se zdrobesc, apoi se lasă puțin la răcit. Se adaugă brânza, gălbenușurile și 1 lingură de făină. Se fac biluțe din aluat, sau se dă forma lunguiață (vezi poza). În trei farfurii se pregătește făina, oul se bate (putem adăuga și albușurile rămase de la cele două gălbenușuri folosite la aluat) și pesmetul. Se dau crochetele prin făină, apoi prin ou, iar mai pe urmă prin pesmet.Se prăjesc în ulei încins până când capătă o culoare maro-aurie. Se scot și se lasă pe un prosop de hârtie la scurs.Se servesc cu orice fel de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii