Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea mare, se dau cu un praf de sare si se lasa jumatate de ora sa-si lase zeama. Dupa ce si-au lasat zeama se storc bine, se adauga branza rasa, mararul tocat, faina, oul, piper si se amesteca bine compozitia rezultata. Intr-o tigaie se incinge mai mult ulei (cat sa acopere jumatate chiftelele), iar cu o lingura se ia din compozitie cam trei sferturi de lingura si se pune cat mai frumos in tigaie. Se ia asa pana se umple tigaia. Cand s-au prajit pe partea aceasta se intorc invers sa se prajeasca si pe partea cealalta si apoi se scot intr-un castron cu hartie absorbanta. Se repeta asa cu toata compozitia pana cand chiftelele s-au terminat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii