Se curata dovlecelul de coaja,se spala bine,se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea mare,se sareaza si se lasa 10-15 minute la scurs.Intr-un castron se rade cascavalul pe razatoarea mare,iar morcovul pe cea mica,punem sare si piper si adaugam oul batut bine,se amesteca si se adauga dovlecelul scurs bine,punem si faina,putin marara si cateva frunze de patrunjel tocate marunt,iar cu o lingura formam chiftelute pe care le punem intr-o tigaie wok cu putin ulei.Se prajesc pe ambele parti si se servesc reci sau calde cu mujdei de usturoi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii