autor:

alina

» » Aperitive

Chiftele de porc cu legume

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 noiembrie 2013

Ingrediente
500 g carne tocata de porc, 1 morcov, 1 cartof, 2 ciuperci, 1 ceapa, 6 catei de usturoi, 1/2 legatura de marar, 1 ou, 1-2 linguri de faina, 1 lingura ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne. Morcovul il dam pe razatoarea mare, iar ceapa si cateii de usturoi pe razatoarea mica, ciupercile le taiem marunt. Peste carne si legume adaugam oul, uleiul, mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele si adaugam putina faina daca este prea moale. Formam chiftele rotunde si le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem pe o farfuri pe care am pus servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    super bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

    Imi place. La cuptor (fara ulei)cred ca sunt mai dietetice.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

super bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc