Ingrediente
2 conserve mici de ton maruntit Rio Mare, 1 morcov, 1 ceapa, 2 felii de paine inmuiate in lapte, 2 linguri faina, sare, piper, patrunjel verde, Salsa:, 1 conserva boabe de porumb, 1/2 ceapa rosie, 1 ardei iute, patrunjel verde, sare, piper, ulei, otet dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Cu palmele umede, se formeaza chiftelute rotunde, se pun pe hartie de copt in tava si se lasa la cuptor 30 minute, pana se rumenesc.
In acest timp, se scurge porumbul, se clateste cu apa rece, se pune intr-un castron cu ardeiul taiat marunt, ceapa de asemenea, sare, piper, putin ulei, otet dupa gust, iar la final, patrunjelul taiat marunt si se amesteca totul bine.
Pe farfurie, se pune pe mijloc salsa, iar alaturi chiftelute.