autor:

Mihaela_Motroceanu

» » Aperitive

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2015

Ingrediente
500gr.carne tocata,, , o ceapa rosie medie,, , 2 cartofi medii razuiti cruzi,, , 5-6 catei usturoi pisati,, , sare,, , piper,, , 1 lingurita busuioc uscat,, , 1 lingura patrunjel tocat marunt,, , 1 ou,, , 1 lingura pesmet,, , 1 lingurita boia dulce

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se adauga in bolul cu carnea, impreuna cu ceapa tocata marunt si restul ingredientelor: sarea, piperul dupa gust, patrunjelul, busuiocul, oul, pesmetul, boia dulce si usturoiul pisat si se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele.



Daca vi se pare carnea prea uscata adaugati 2 linguri ulei si o lingura apa si amestecati bine. In cazul in care carnea tocata are si grasime, atunci nu adaugati apa si uleiul. Se formeaza chiftelele cat de cat rotunde si usor aplatizate si se asaza in tava cu hartie de copt. Mainile sa va fie putin unse cu ulei in timp ce le pregatiti, sa le dati forma necesara.



Se lasa la copt pana se rumenesc frumos, la foc potrivit. Eu le-am lasat maximum 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu carne de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne

"Sambusek" cu carne-specific arabesti

Se pune la incins intr-o tigaie anti aderenta uleiul de masline si se caleste ceapa 2-3 minute, apoiu

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Salata de toba

Salata de toba

Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Maria , 14 iunie 2017

    Sunt foarte bune!

  • Mihaela_Motroceanu

    Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine) , 19 februarie 2015

    DA SUNT F DELICIOASE

  • gicuta

    gicuta (Chef de cuisine) , 16 februarie 2015

    Foarte bune! si cu mai putine calorii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500gr.carne tocata,
  • o ceapa rosie medie,
  • 2 cartofi medii razuiti cruzi,
  • 5-6 catei usturoi pisati,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita busuioc uscat,
  • 1 lingura patrunjel tocat marunt,
  • 1 ou,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 lingurita boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Motroceanu
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin

6 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune

3 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura malai

Prajitura malai

Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai

4 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Ana Maria

Sunt foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu legume