Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si piper, se omogenizeaza bine, se formeaza chiftelele cu lingura si se prajesc in unt cat sa prinda culoare si se scot intr-un castron separat. Peste untul ramas in tigaie se toarna vinul si cand a scazut putin se toarna si supa concentrata de vita, se da intr-un clocot.Lichidul din tigaie trebuie sa acopere morcovii, daca este necesar se mai adauga supa de vita. Se pun inapoi in tigaie chiftelele, morcovii si ceapa taiata in jumatati(se scoate la final). Se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit 1 ora, timp in care chiftelele se intorc in mod regulat. Cand morcovii sunt bine patrunsi, atunci este mancarea gata.Se poate servi cu paste si parmezan ras deasupra sau cu piure de cartofi si telina. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii