Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine inmuiata,apoi cu oul si verdeata,condimente si piper.Din compozitie se fac chiftelute care se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.Intre timp se prepara sosul:in uleiul incins se aureste faina,care se stinge cu bulionul diluat cu apa,se adauga dafinul,piperul boabe,lingurita de zahar si se da in clocot.Se potriveste gustul de sare(cu delikat)se pune otetul.In acest sos se pun chiftelutele care se fierb un pic la foc mic..si se presara verdeata tocata.Se poate pune un pic de cimbru sau tarhon,dupa gust..
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii