Ingrediente
500 gr carne vita tocata, 3 catei usturoi, 1 ou, Sare, piper ai oregano dupa gust, 2 linguri ulei, 2 linguri ouzo, 1 ceapa, Cateva frunze menta, Patrunjel si marar, 2 felii de paine inmuiate in lapte, Faina pentru tavalit chiftelutele, Ulei pentru prajit, 3 cartofi, 5 linguri de unt
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in
blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam sare, piper, oregano si paine bine scursa si amestecam bine. Acoperim cu folie alimentara si punem la frigider pentru 30 de minute. Facem chiftelutele, le tavalim prin faina si le prajim pe ambele parti. Le puteti servi cu cartofi ( i-am fiert si apoi i-am prajit putin in unt).