In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie dar se pot da si prin razatoarea mica).Separat se pune felia de paine intr-o farfurie adanca sau un castronel;se pune putin lapte peste si se lasa la inmuiat.Intr-un castron mai mare se pune carnea,usturoiul,ceapa,cartoful si painea scurse bine de zeama,ouale,mararul,patrunjelul,piperul si delickatul.Se amesteca bine cu mana si se lasa la frigider cca o ora.Dupa acest timp se pune suficient ulei la incins in tigaia in care urmeaza sa prajim chiftelutele.Intre timp pe o folie de aluminiu punem pezmetul(faina)si pregatim un bol micut cu putina apa si o lingura.(din cand in cand bagam ligura cu care pregatim chiftelutele in apa ca sa nu ni se lipeasca carnea de ligura).Se formeaza bilute ,se dau prin pezmet(faina)si se pun la prajit la foc potrivit pana se rumenesc.Se scot pe hartie absorbanta.mmm...delicioase.Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii