Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana ce isi lasa zeama;apoi se storc bine in maini si se pun in alt castron.Peste ei se pune ceapa tocata si usturoiul tocat marunt,apoi se adauga mararul,sarea si piperul dupa gust.Se pune oul si se amesteca bine compozitia,dupa care se presara faina cat cuprinde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in uleiul incins.Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii