Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau apa si se stoarce. Toate se amesteca cu carnea macinata si se mai adauga usturoiul pisat, verdeata taiata marunt, oul, condimentele, se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Cel mai bine cu mana. Daca este prea moale se adauga si putin pesmet.
Se fac chiftelute rotunde care se coc in mult ulei incins, care se scot pe un servetel sa absoarba uleiul in exces.
Ceapa se taie pestisori si pentru 30 min se pune la macerat cu otetul si 2-3 linguri apa. Dupa se stoarce si se amesteca cu maioneza.
Maioneza impreuna cu ceapa se intinde pe un platou si deasupra se pun chiftelutele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii