autor:

maria

» » Aperitive

Chiftelute cu morcov ras

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
500 gr carne tocata, 1 morcov, 2-3 catei de usturoi, ceapa, sare, piper, marar, 1 ou, faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu morcov ras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Marin Oneaca , 21 iunie 2013

    foarte bune si gustoase am facut si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte bune si frumos aranjate.

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    si eu fac la fel ,bune rau

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Reteta , simpla, arhicunoscuta, dar ce frumos si concis prezentata !!!, felicitari !. Eu am salvat-o .

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Merçi de idee!!!bune chiftelele tale:)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      ft bune !!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Bun,bun,bun..Si eu folosesc la chiftelute putin morcov si cartof....

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte bune!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      eu adaug 2 oua ,de obicei,la 500 de grame de carne tocata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 ou
  • faina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bune si frumos aranjate.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza Calzone