Înmuiaţi feliile de pâine într-un bol cu lapte. Stoarceţi pâine de lapte şi adăugaţi carnea tocată,ouăle,caşcavalul,sare,piper,şi pătrunjel tocat. Când toate ingredientele sunt amestecate bine, faceţi chifteluţele şi le puneţi pe o farfurie,le lăsaţi la frigider pentru 30 de minute.
Prăjiţi chifteluţele pe o parte şi pe alta într-o tigaie cu ulei, şi odata ce s-au rumenit se adaugă sos de roşii şi busuioc. Lăsaţi chifteluţele să fiarbă în sos aproximativ 40 de minute. Şi la sfârşit servirea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii