Cartofii i-am fiert în coajă, i-am curăţat când s-au răcit şi i-am dat pe răzătoare. Am ras morcovul, păstârnacul, ţelina şi ceapa, am zdrobit usturoiul şi am tocat verdeaţa. După ce am amestecat toate ingredientele am adăugat cele două ouă bătute cu smântâna şi cu puţină apă. Am condimentat cu sare şi piper.
Din compoziţia obţinută am format chifteluţe mici pe care le-am copt la cuptor aproximativ 40 de minute (20 de minute pe fiecare parte).
Simplu şi gustos!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii