autor:

Laura S.

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

CHIFTELUTE DE PASARE

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Aceasta reteta pot sa spun delicioasa, mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere, o am din revista, ~bucataria de azi"., Cumparata recent di RO., Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez., Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri., , , - 1 piept de pui desosat, - 1 cartof mare, - 1 legatura mare de marar, - 2 oua, - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat), - 1 felie de franzela inmuiat in lapte, - 4-5 ls faina, - sare + piper, - ulei/grasime pt. prajit, ~~~~~~~~~~~~~~~~, - 1 morcov, - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se trece prin masina de tocat.
Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.
Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.
Le-am servit , dupa cum scrie si la recomandarea din revista, calde cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Involtini di pollo a la romana

Involtini di pollo a la romana

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Curry usor de pui

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Foarte bine arata toate retetele de chiftelute!

  • Laura S.

    Laura S. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Chiftelutele sint minunate! Iar morcovul ajuta sa nu devina uscate. Mult succest si pofta mare, cind vei proba!!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Yummy, minunate sunt chiftelutele! Sidy, si eu pun morcov in chiftelute, tot asa, dat prin masina de tocat, pe langa carne, cartof, si celelalte ingrediente... Mie imi plac cum sunt la gust. Si ale tale sunt aspectuoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Arata grozav chiftelutele tale.Si eu pregatesc chiftele din piept de pui,de curcan,de gasca si adaug ca si tine morcov , cartof si paine inmuiata de regula in apa minerala.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pune morcov, si noi punem; exceptie: mie imi placea carnea tocata de pui, curcan, mama a spus ca este prea tare.... dar reteta e buna, pare a fi bucatareasa doamna!

    • Fara foto

      Laura s. , 27 aprilie 2009

      Hallo "SURIOARA" si un LA MULTI,MUUUUUUULTI ANI!!!!!!! (scuze ca urarea e cu intirziere, dar am fost f. neatenta) Da, au fot foarte faine si cu acelasi aluat am facut saptamina trecuta niste ardei umpluti, fffffffoarte buni. Morcobul nu se simte f. tare, in schimb face chiftelele mai suculemte.Un avantaj pt. carnea de pasare care este foarte slaba in grasimi. Iar acesta este pentru tine, de ziua ta;

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      Laura...minunate chiftelutele tale !!! Si eu le fac dar din carne de curcan Dar...morcov nu am pus niciodata ... Sigur am sa incerc si eu !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta pot sa spun delicioasa
  • mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere
  • o am din revista
  • ~bucataria de azi".
  • Cumparata recent di RO.
  • Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
  • Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri.
  • - 1 piept de pui desosat
  • - 1 cartof mare
  • - 1 legatura mare de marar
  • - 2 oua
  • - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat)
  • - 1 felie de franzela inmuiat in lapte
  • - 4-5 ls faina
  • - sare + piper
  • - ulei/grasime pt. prajit
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1 morcov
  • - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

51 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

18 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
PUI CU CONOPIDA