autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Chiftelute de pui cu susan

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
- 250g piept pui, -50g ceapa, -10g usturoi granulat, -10g sare si piper, -50g pesmet, -1 ou, -20g marar tocat, - 30gr patrunjel, -50g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa spalata si tocata fin, usturoiul, pesmet, marar tocat, sare, piper si ou. Se amasteca compozitia si apoi se formeaza chiftelute rotunde, se trec prin susan si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg si se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Cu susan imi plac cel mai mult ...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250g piept pui
  • -50g ceapa
  • -10g usturoi granulat
  • -10g sare si piper
  • -50g pesmet
  • -1 ou
  • -20g marar tocat
  • - 30gr patrunjel
  • -50g ulei

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

Simos (Chef de cuisine)

Cu susan imi plac cel mai mult ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Baghete din foietaj