Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.
Se framanta carea bine cu toate ingredientele.Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de aragaz.Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele care se aseaja in tava,apoi se dau la cuptorul incins la 200gC pana sunt frumos rumenite pe ambele parti.Cine are grill la aragaz il poate folosi.Eu le-am copt la grill.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii