Ingrediente
1 kg carne tocata de somn(partea de la coada si burta,o legatura mare de marar verde ,2 -3 oua,un praf de sare, piper, catei de usturoi,3-4 felii de paine veche,ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa.
Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine.
Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.Sunt delicioase calde dar si reci.
Daca amestecul de carne este prea moale,putem tavalim carnea care urmeasza a fi modelata,prin faina.
Pofta buna!