Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele si formam chiftelute mici.Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute si apoi adaugam ceapa tocata. Dupa un minut adaugam si paharul de supa .Lasam sa fiarba cam 10 minute la foc mediu pana ce supa scade la jumatate.In acest moment adaugam rosiile cubulete si mai fierbem cateva minute.
Cand sosul a mai scazut punem usturoiul praf,potrivim de sare si piper simai lasam la fiert 1 minutel.
La final adaugam busuiocul(eu am pus uscat) si patrunjelul.
Putem servi alaturi de piure,cartofinatur,orez fiert sau ...simple.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii