Ingrediente
(3 portii), Carne de vita tocata &ndash 600 g, Praf de curry &ndash 1 lingurita, Chimion &ndash 1 varf de cutit, Scortisoara &ndash ½ lingurita, Cimbru uscat &ndash 1 lingurita rasa, Ceapa rasa &ndash 3 buc, Ou &ndash 1 buc, Suc de rosii &ndash 300 ml, Zahar &ndash ½ lingurita, Usturoi &ndash 3-4 catei, Ulei pentru prajit &ndash 2 linguri, Coriandru proaspat tocat &ndash ½ legatura, Sare si piper alb &ndash dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie;
Incinge uleiul in vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si prajeste chiftelele pana devin usor aurii;
Toaca usturoiul si adauga-l si pe-aceasta in vas – caleste-l putin;
Pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc;
Introdu vasul in Crock Pot, seteaza timpul de 2 ore si 30 min si modul de gatire “high” - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor;
Dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din Crock Pot si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul;
Potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra;
Pofta buna !