autor:

Cristina_Ccrissa

» » Mancaruri cu carne

Chilli con carne

Autor: Cristina_Ccrissa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Ccrissa (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 septembrie 2013

Ingrediente
2 cepe, 450gr carne tocata de vita, 400gr fasole boabe (fierta in prealabil), 400gr rosii tocate, 2 catei de usturoi, 1 lingurita paprika iute, 2-3 linguri bulion, sare,piper (dupa gust), orez

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie. Se scurge excesul de grasime si se adauga fasolea si rosiile tocate.
Intr-un pahar de 150 ml se dizolva paprika si se toarna peste amestec. Se lasa apoi la foc mic 20-25 minute, acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand. Aproape de final se adauga bulionul si sarea si piperul dupa gust.
Puneti orezul la fiert, dupa fierbere il spalati si il serviti ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

Fasolea roșie se curăță, spală și se pune la hidratat peste noapte in apă rece. Ardeiul kapia,

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Slow Cooking

  • 1 comentariu

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Delicios!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 450gr carne tocata de vita
  • 400gr fasole boabe (fierta in prealabil)
  • 400gr rosii tocate
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita paprika iute
  • 2-3 linguri bulion
  • sare,piper (dupa gust)
  • orez

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Delicios!!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu ciuperci