Reteta postata pe: 29 august 2009
Ingrediente
-carne tocata de vita, -ardeiu rosu, verde, -ceapa, -rosii, -fasole, -praf de chilli, -telina verde, -bulion, -apa sau supa simpla, -ulei masline, -chilli peppers
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se caleste carnea fara ulei. Separat se taie marunt toate legumele si se calesc intr-un pic de ulei apoi se adauga si carnea si apa deasupra ca sa fiarba. Se pune si praful de chilli si chilli peppers cat de hot vreti voi sa fie asa de mult puneti. Se adauga si bulionul si sare si piper dupa gust. Se serveste cu biscuiti sarati, branza rasa si smantina deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CHILLI SOUP" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Bunatate de supa