Se pune untul cu zaharul in oala mixerului si se freaca bine pina devine spuma dupa care se adauga treptat ouale
si restul ingridentelor pina devine un aluat moale dar se poate prelucra.Pun o foaie de pergament si pe ea rastorn jumatate din aluat si il fac un salam si tai din el portii mici din care pun gramajoare pe o tava cu pergament pe ea.Incalzim cuptorul la 180 de grade si cind este cald le dam la copt ptr 15 minute sau pina se rumenesc usor.Sint foarte gustoase si se mentin intr-o cutie care se inchide ermetic.
Daca se foloseste ulei in loc de unt se freaca ouale cu zaharul dupa care se toarna uleiul si restul ingridentelor. Dupa asta totul este la fel.Fursecurile ies la fel de gustoase ca cu unt.Sint mai putine calorii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii