Topim untul si ciocolata.
Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se bate putin cu mixerul. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.
Se toarna aluatul intr-o forma cu diametrul de 22cm sau una patrata de 20/30cm.Se coace in cuptorul preincalzit la 180 C timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare.
Pentru glazura se infierbanta smantana pina aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste pana la temperatura camerei si toarna pe prajitura. Se da la rece pentru o ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii