Biscuitii se macina,apoi se amesteca cu untul topit. Acesta va fi blatul .Se ia o forma (rotunda) cu fund detasabil cu diametru de 20-22 cm.Se aseza in ea blatul si se preseaza bine.
Dupa aceasta operatiune se da forma la frigider 20-30 de minute, timp necesar pentru a ne apuca de pregatirea umpluturii,asa: crema de brinza se mixeaza ,apoi se pune mierea.Se mixeaza,in continuare.
Apoi,se bate frisca,separat.Se lasa,putin,pina pregatim gelatina.
Gelatina se inmoaie in apa rece(cca 5-6 linguri,sa cuprinda gelatina); dupa ce s-a dizolvat se pune pe foc cat se se infierbinte,sa nu fiarba.Gelatina,daca fierbe,isi pierde proprietatile.
Se lasa cateva secunde,sa se raceasca,putin,sa nu o folosim fierbinte.Se amesteca in crema de branza, apoi se adauga frisca .Aceasta operatiune se va face manual nu cu ajutorul robotului de bucatarie sau mixerului. Aceasta crema se va adauga peste blatul de biscuiti de la frigirer si se va lasa cel putin 2 ore in frigider .
Apoi,se rade,putina ciocolata.Peste ciocolata rasa se pune putina glazura de cacao.
Asa am facut eu.Se poate orna,dupa placerea fiecaruia.
Se lasa,iar,in frigider,cel putin o ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii