Mai intai incazim cuptorul la 175 grade C,pe baie de abur punem la topit cele ciocolata neagra si cea cu lapte impreuna cu untul.
Intr-un caston batem bine de tot cele 2 oua impreuna cu zaharul, si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul, ciocolata topita o lasam un pic sa se raceasca (cat sa o simtim un pic calda pe deget) si apoi o adaugam la amestecul de oua.
Obtinem o crema spumoasa si lucioasa la care adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecam totul cu o lingura sau spatula.
Apoi adaugam bobitele de ciocolata, luam cate o lingurita din compozitie si punem pe tava de copt acoperita cu hartie de copt.
Lasam la copt 10-maxim 12 minute si nu deschidem usa cuptorului intre timp!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii