Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb

Ingrediente

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 850 ml zeama de supa de pui
  • 250 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 300 ml lapte
  • 250 gr piept de curcan,curatat de pielita si taiat cubulete
  • 140 gr porumb din conserva
  • 250 gr linte verde, inmuiata aprox. 6 ore in apa apoi scursa
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Pune ceapa intro cratita impreuna cu 6 linguri zeama de supa de pui.Acopera cratita si lasa ceapa sa se inmoaie 2-3 minute.Adauga cartofii, restul de zeama de supa de pui si laptele si lasa totul sa dea intr-un clocot apoi redu focul la minim si lasa sa fiarba 15-20 minute pana cand cartofii s-au fiert.Pune aprox. ¼ din compozitie intr-un blender si paseaza pana cse formeaza o pasta fina.Adauga pasta inapoi la compozitia din cratita.

Adauga in cratita pieptul de curcan, porumbul si lintea verde si lasa totul sa se gateasca inca 20-30 minute, pana cand carnea s-a facut iar lintea s-a fiert destul.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o.

http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise