Ingrediente
300 gr carne de pui (piept, pulpe, aripioare), 1 vanata mai mica, 1 dovlecel mediu, 1 castravete, 2 cepe mari, 2 rosii mari, 2 morcovi medii, 2 ardei grasi (rosu si verde), sare mare, piper, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
5 voturi
Mod de preparare
Cepele se curata, rosiile se spala si se taie toate rondele destul de groase ca sa nu se destrame la prajit.
Ardeii se curata de seminte si se taie fasii.
Intr-o tigaie antiaderenta incinsa se prajesc pe rand toate feliile de legume, presarate cu putina sare si piper, si stropite cu putin ulei de masline. Rosiile se prajesc cele din urma pentru ca lasa putin sos.
Carnea de pui am taiat-o bucatele (pulpele le-am dezosat iar la aripioare am eliminat partea mai putin carnoasa) si am condimentat-o cu sare si piper (eu am avut-o tinuta in frigider din ziua precedenta cu tot cu condimentele pe ea).
Am prajit carnea la foc mediu in tigaia unde am prajit legumele si unde a ramas putin sos de la rosiile pe care le-am prajit la urma (fara sa pun ulei). A iesit foarte frageda, gustoasa si aspectuoasa!
Mie imi plac foarte mult legumele gatite in acest fel sau pe gratar! Pofta buna!