Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la crescut la loc caldut ferit de curent timp de minim 30 de minute.
Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bilute, mie mi-au iesit 13 bucati, dar puteti linistit sa le faceti mai mici si mai subtirele ca ele cresc si se fac mari.
Se ia o bila si se intinde cat de subtire, apoi se da cu unt topit peste care se presara zahar cu scortisoara. Se rasuceste aluatul sul si se taie in doua pe lungime. Cele doua jumatati se impletesc, se aduce in forma de cerc, iar capetele se aseaza una sub alta apasand usor.
Se coace in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 15 – 20 de minute. Cel mai bine e sa le supravegheati sa nu cumva sa se arda prea tare zaharul..
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii