Ciocanele de pui cu telina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele de pui cu telina

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 300 g telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • cateva fire de patrunjel
  • 4-5 frunze de spanac
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita faina
  • sare, piper, paprika

Mod de preparare

Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia.

Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva minute si apoi ardeiul, rosia si cateva frunze de spanac. Adaugati 200 ml apa, putina sare si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam 30-40 minute.

Intre timp pregatiti o tava garnisita cu cateva feliute castravete, lamaie, usturoi si rosie. Dupa ce a fiert bine carnea, desfaceti faina in putina apa si adaugati-o peste mancare. Condimentati cu sare, piper si paprika si lasati sa mai dea cateva clocote.

Asezati pe tava carnea, telina si sosul, garnisiti cu patrunjel si stropiti cu putina zeama de lamaie.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise