Ciocanele de pui umplute si infofolite

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ingrediente

  • 12 ciocanele de pui
  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza greceasca cu ardei rosu
  • 200 g sunca feliata
  • 1 lingura mustar
  • 50 g unt
  • 1 ou

Mod de preparare

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea de pui si pielita.

Ungem apoi feliile de sunca pe o parte cu mustar si le rasucim dupa ciocanele.

Aluatul dezghetat de seara il taiem fasii cu pintenul.

Infasuram ciocanelele in aceste fasii, avand grija sa le suprapunem putin cand le rulam.

Asezam ciocanelele infofolite intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Batem bine oul si ungem ciocanelele cu oul.

Deasupra vasului punem o folie de aluminiu , avand grija - pe cat posibil- ca aceasta sa nu atinga carnea.

Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Dupa trecerea timpului scoatem vasul din cuptor si cu mare grija sa nu ne arda aburii , inlaturam folia.

Stropim ciocanelele cu putin ulei sile dam din nou la cuptor sa se rumeneasca pentru alte 30-40 de minute.

Cand sunt frumos rumenite, le scoatem din cuptor si le servim cu ce garnitura va place mai mult.

Eu le-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/ciocanele-de-pui-umplute-si-infofolite.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise